keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Hol voltunk az első negyedórában?

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hol voltunk az első negyedórában?

2007 március 17 - szombat
REAC – ZTE 2-1 (2-0)Budai II László-stadion, 600 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Iványi. Asszisztensek. dr. Varga, Pápai. Góllövők: Torma (4., 12.), ill. Waltner (85.). Sárga lap: Illyés (56.), Somorjai (82.), Kapcsos (91.), ill. Botis (47.), Franciskovics (70.), Lekics (91.).REAC: Illyés – Dinka, Cseri, Kapcsos, Sallai – Regedei (Schrancz 68.), Polonkai, Tóth N. 6 (Virágh 90.), Somorjai – Nyerges, Torma (Horváth G. 76.). Vezetőedző: Aczél ZoltánZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V. Botis, Máté – Molnár B., Franciskovics, Nagy L., (Sebők J. 46.), Koplárovics (Dovicsovics 64.) – Waltner, Lekics. Vezetőedző: Simon Antal.

Természetesen ki lehet kapni 2-1-re a REAC otthonában. De így? A legváltozatosabb forgatókönyvek szerint vagyunk képesek elhullajtani a pontokat. Most az első negyedórát ajándékoztuk oda ellenfelünknek, aztán amikor talpra állhattunk volna, az ajándékbüntetőt elhibáztuk. Enyhén fogalmazva: ennyire azért nem kellene bőkezűnek lennünk másokkal. Másképpen, de még mindig szelíden fogalmazva: érdemes lenne elgondolkodni, mostanában miért mi kapjuk a potyaízű gólokat?

Vélemények:
Simon Antal, a ZTE vezetőedzője:
– A mérkőzés elején két elkerülhető gólt kaptunk. A második félidőben tizenegyest hibáztunk, rengeteg helyzetet hagytunk ki. Ezen a szinten ilyen gólokat nem szabad kapni, főleg ebben látom a vereség okát.
Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője:
– Az első húsz percben az öltözőben maradtunk, utána pedig futottunk az eredmény után. A REAC küzdenitudásban és futómennyiségben is felülmúlt bennünket.
Sebők József, a ZTE játékosa:
– Nagyon sajnálom, hogy kihagytam a büntetőt. Az elején álmosan kezdtünk, a REAC gyorsan kétgólos előnyre tett szert. Ezután nekünk csak a szépítés maradt.
Kocsárdi Gergely, a ZTE csapatkapitánya:
– Az első negyedórában gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés sorsa. A fővárosiaknak a két gólon kívül helyzetük sem igen akadt, mi pedig sok lehetőségünk közül még a tizenegyest is kihagytuk. Ujabb felzárkózási lehetőséget szalasztottunk el. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: