keresés a weboldalon

Horváth Bendegúz érdemelte ki a Zalai Jégkorongsport Ifjú Tehetsége Díjat

Zalaegerszeg címer
Hírek

Horváth Bendegúz érdemelte ki a Zalai Jégkorongsport Ifjú Tehetsége Díjat

2016 július 01 - péntek
Közös családi rendezvénnyel búcsúztatta a szezont a Zalai Titánok jégkorong csapata.

Az andráshidai Öveges József Iskola kertjében szervezte meg a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány a szezonzáró rendezvényét. A jégkorong klub játékosai és családtagjai, közel 120 –an vettek részt az eseményen. A gyerekek teremben és műfüvön focizhattak, valamint az iskola betonos pályáján kosarazhattak. A legkisebbek a fák hűs árnyékában társasjátékozhattak, dartsozhattak és csocsózhattak, amíg a kondérokban a szülők közreműködésével főtt a finom pince –és vadpörkölt.

A rendezvény hivatalos részén a vendégek között jelen volt Balaicz Zoltán polgármester és Magosi Bálint válogatott jégkorongozó, akik segédkeztek Domján István főszervező köszöntését követően első ízben odaítélt Zalai Jégkorongsport Ifjú Tehetsége Díj,átadásában. 2016-ban kiemelkedő edzésmunkájával, kiváló játékával, remek tanulmányi eredményével és a sportág iránti maximális elkötelezettségével Horváth Bendegúz, az U16-os csapat válogatott kapusa érdemelte ki.

A díjátadó után Neubauer Tibor, a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány alapítója beszédében megköszönte az edzőknek, a segítőknek, a játékosoknak és a szülőknek az áldozatos munkát, amit a klubért tettek. Megemlítette az ez évi fejlesztéseket- öltöző építést és átalakításokat a jégcsarnokban és a következő időszak terveiről is beszélt, amelyeket sikeresen elnyert pályázatokból valósítanak meg. A sikeres szezont az edzők kiscsoportos beszélgetéseken értékelték a játékosokkal. A fiatalokat egy kis ajándékkal is meglepte az alapítvány, ugyanis mindenki egy keretbe foglalt portréképet vihetett magával a rendezvényt követően. Új edző érkezésről is halhattunk az összejövetelen, akinek a feladata majd, hasonló lesz a jelenlegi vezetőedző Csata Csabáéhoz és hosszú távon a felnőtt jégkorong csapat kialakításán fog dolgozni a jövőben. A hivatalos részt követően a finom ételeké és a beszélgetéseké volt a főszerep. A jégcsarnok és a jégkorongozók július elsejétől szabadságra mennek majd egy hónap múlva, tehát augusztus elején találkoznak újra, amikor majd az inline felületet újra jég váltja fel és elkezdődhet a felkészülés a 2016/2017-es szezonra.

-i-

Tartalom megosztása: