keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Horváth Csaba röplabda emléktorna

Zalaegerszeg címer
Hírek

Horváth Csaba röplabda emléktorna

2016 szeptember 01 - csütörtök
Idén lenne ötven éves a zalaegerszegi röplabda sport egyik kiemelkedő alakja Horváth Csaba. A kerek évforduló apropóján szeptember 23-án négycsapatos emléktornát rendeznek az Ostoros Károly Csarnokban.

– Nem csak róla emlékezünk meg, hanem a zalai röplabdaélethez kötődő személyekről is Bokor László ‘Paprikáról, Lónyai Zoltán ‘Lónyáról és Suba Zoltán ‘Zoliról, hogy csak néhányukat említsem – tájékoztatott Horváth Richárd a torna szervezője.

A torna további céljáról a szervező elárulta, hogy a „Röplabda Baráti Körnek ” egyfajta találkozási lehetőséget is jelent a rendezvény, ahol a jól érezze magukat, azt a sportágat űzhetik, ami a legközelebb áll a szívükhöz.
A tornán négy csapat a Szombathely, a Sümeg, a ZTE Seniorok és a rendező csapat a ZTE RK szerepel. Minden csapat két meccset játszik a sorsolás alapján egy elődöntőt, majd a következő körben döntő és bronz mérkőzés következik.

Az tornán betétmérkőzésként teret kapnak azon hölgyek és urak is, akik egy vegyes röplabda mérkőzés erejéig mutatják meg a röplabdasport szépségét.

Torna 10 órakor kezdődik a ZTE RK- szombathely, majd ezt követően a ZTE Seniorok – Sümeg mérkőzéssel folytatódik a rendezvény.

Jóna István

Tartalom megosztása: