keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Hosszabbítás után

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hosszabbítás után

2006 december 10 - vasárnap
Zala Volán ZTE – BSE ESMA 80-83(16-26, 22-12, 13-13, 20-20, hosszabbításban 9-12)Zalaegerszeg, 200 néző. NB-I. női kosárlabda-mérkőzés. Jv.: Ádám, Király.Zala Volán ZTE: Creamer (28/9), Szélesy (10), Gavriloska (12), Vescan (9), Hadarics (4). Csere: Zsovár (14/9), Ambrus (3/3). Vezetőedző: Bencze Tamás.

Jól kezdett a fővárosi együttes, két és fél perc után már 7-0-ra vezetett. A hazaiak az első negyedben nem találták a ritmust, mindkét palánk alatt a vendégek uralták a játékot, így vezetésük megérdemelt volt. A folytatásban megpróbált felzárkózni a hazai csapat, s a 17. percben Ambrus triplájával sikerült is az egyenlítés. A nagy szünet után az egerszegiek produkáltak 7-0-át. Időkérés után azonban a BSE ESMA ismét befogta ellenfelét. Az utolsó negyed elején a hazaiak vezettek hat ponttal, de a folytatásban fej-fej mellett haladt a két csapat. A vendégek 1 másodperccel a rendes játékidő lejárta előtt egyenlítettek. Ezt követően azonban Creamernek még ponszerzési lehetősége volt, de faultolták, amit a bírók nem adtak meg. A közönség hosszasan tüntetett, de hiába.

A hosszabbításban ismét fej-fej mellett haladtak a csapatok, de közben Creamer kipontozódott. Még így is volt esélye a második hosszabbításra a hazai csapatnak, azonban a vendégek írányítója 3 másodperccel a befejezés előtt a félpályáról tett dobási kísérletet, s a labda a kosárba hullott. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: