keresés a weboldalon

Hulladéksors (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hulladéksors (Videó)

2018 február 02 - péntek
3 és fél milliárd forintos hulladékipari fejlesztés kezdődik hamarosan Észak-Zalában – jelentették be csütörtökön a megye vezetői Zalaegerszegen. A projekt – egyebek mellett – infrastrukturális beruházásokat és járműpark modernizálást tartalmaz.

A főbb hulladékkezelő centrumokat érintő beruházások csaknem 200 településre lesznek pozitív hatással – hangzott el a sajtótájékoztatón. Cél, hogy egyszerűbbé és hatékonyabbá váljon a szemét feldolgozása és újrahasznosítása.

Bali József – elnök-vezérigazgató, ZALAISPA Zrt.:

Zalában az elmúlt időszakban több meghatározó fejlesztés indult – emlékeztetett Pál Attila. A megyei közgyűlés elnöke szerint a mostani program legnagyobb haszonélvezője a lakosság lesz.

dr. Pál Attila – elnök, Zala Megyei Közgyűlés:

Jó hír a fogyasztók számára, hogy a szolgáltatáshoz kapcsolódó díjtételek továbbra sem emelkednek. Ez egybevág a kormányzati törekvésekkel.

Vigh László – a térség országgyűlési képviselője:

A tervek szerint Zalaegerszegen feldolgozó, Hévízen – a turisztikai igényekhez igazodva – hulladékudvar épül. Keszthelyen és Lentiben a depókat modernizálják majd, Zalabérben pedig egy feldolgozót alakítanak ki.

K.Zs./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: