keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Ideje lenne felébredni

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ideje lenne felébredni

2005 április 02 - szombat
Győr – Zalaegerszegi TE    4-1 (4-1)Győr, 2000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Szabó Zsolt. Asszisztensek: dr. Hegyi Péter, Lászlai Róbert.Góllövők: Kozmér (10. p.-öngól), Priskin (11., 21.), Józsi (38.), Vincze O. (43.).Sárga lap: Balog Cs. (21.), Andorka (47.), Gaál (51.), Zsók (55.), Kozmér (68.).

Győr:  Sztevanovic – Regedei, Stark, Jäkl, Tóth P. – Zsók (Sándor Gy. 57.), Lendvai,
Vincze O., Varga Z. – Priskin, Kenesei (Binder 39.) . Szakmai igazgató: Reszeli Soós István.
ZTE:  Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Kozmér, Gaál M. – Kaj, Balog Cs. (Selei 25.), Józsi, Ljubojevics ( Molnár T. 82.) – Babati, Andorka ( Sabo 62.). Vezetőedző: Gellei Imre.
 
A téli átigazolási időszakban alaposan megerősödött hazaiakkal szemben az előzetes esélylatolgatások semmiképpen sem a ZTE sikerét vetítették előre. Ennek ellenére bíztunk valamiféle csodában, vagy legalább egy becsületes helytállásban. Nos, sem a csoda nem következett be, sem azt a fenenagy igyekezetet nem tapasztaltuk az egerszegi fiúkban. Tisztelet a kivételnek…. Vannak még sokkal bizonytalanabb helyzetben lévő klubok, amelyek játékosai fogvicsorgatva küzdenek a bajnoki pontokért.
A játék képe alapján változatlanul – és nem meggondolatlanul – ki lehet jelenteni, ideje lenne már felébredni a téli álomból….
 
Vélemények:
Tóth Géza, az Rt. igazgatótanácsának elnöke: – Nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei. Sajnos, a mérkőzés elején durva hibák miatt elhúzott a Győr. Döntő volt a mérkőzés kimenetele szempontjából, hogy 3-1-es állásnál  tizenegyest hibáztunk. A játék összképe alapján megérdemelten nyert a hazai csapat.
Sebők József, aki sárga lapjai miatt nem játszhatott: – Az első húsz percben ismét bakizott védelmünk, majd rúgtunk egy szép gólt, sőt 3-2-re felzárkózhattunk volna. A kihagyott tizenegyes után szétesett játékunk, annak is örülök, hogy a második félidőben nem kaptunk újabb gólt.
Péter Zoltán, a ZTE egykori válogatott játékosa: – Nehéz mit mondani erről a mérkőzésről. Bővebbet nem akarok nyilatkozni, mert nem akarok megbántani senkit.
Gellei Imre vezetőedző: – Az első 20 percben durva hibákat követtünk el, utána egyenrangú ellenfelek voltunk. Döntő volt a mérkőzés szempontjából, hogy kihagytuk a tizenegyest.

Tartalom megosztása: