keresés a weboldalon

Idén is lesz Vadpörkölt és borfesztivál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Idén is lesz Vadpörkölt és borfesztivál (Videó)

2023 augusztus 24 - csütörtök
Idén is lesz Vadpörkölt és borfesztivál Zalaegerszegen. A vadászati programsorozat ma délután szakmai konferenciával kezdődött, majd szombaton a sohollári vadászati évadnyitóval folytatódik. Szeptember 8 és 10 között nagyszabású fesztivál várja a vendégeket, melynek része lesz a Zalai Mária Kongresszus. A részletekről ma sajtótájékoztatón számoltak be.

Az elmúlt évek és a közelmúlt gazdasági körülményei miatt kérdéses volt, hogy jut-e forrás a rendezvény lebonyolítására. Végül sikerült úgy alakítani a költségvetést, hogy az Egerszeg fesztivál mellett a Zalai Teríték is megvalósulhat.

A szervezők mindent megtesznek azért, hogy idén is valamennyi korosztálynak változatos és tartalmas kikapcsolódást biztosítsanak.

Idén már harmadik alkalommal várja a közönséget a Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar. Filmzenei koncertjük ezúttal is látványos és emlékezetes showműsort ígér.

A háromnapos rendezvénysorozat programjai között szerepel még vadászkutya-felvonulás, könnyűzenei koncertek két színpadon, valamint 9 étterem gasztronómiai különlegességei. 

Sz.É./G.Zs.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: