keresés a weboldalon

Ifjúsági kerekasztal pikniket tartottak Botfán (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ifjúsági kerekasztal pikniket tartottak Botfán (Videó)

2013 szeptember 17 - kedd
Negyedik alkalommal tartott pikniket az ifjúsági kerekasztal. A rendezvényen mintegy 40 szervezet képviseltette magát. A fiatalokkal foglalkozó szakemberek meghatározták a jövőre vonatkozó feladatokat és górcső alá vették az elmúlt év tapasztalatait is.

Több mint 6000 diák, a belváros szívében 4 kilométeres kört alkotva fogta meg egymás kezét tavaly a diáknapokon. Az idei diáknapok egyik leglátványosabb elemeként pedig közel 1500 zalaegerszegi középiskolás részvételével alkottak I love Zeg feliratot formáló élőképet. Gyutai Csaba polgármester az ifjúsági kerekasztal mai rendezvényén arról beszélt, ezek a programok is mutatják, a fiatalok hisznek Zalaegerszegben és a város jövőjében. 
Az ifjúsági szervezetek igyekeznek minden lehetőséget megragadni és minden évben újabb programokat létrehozni- fogalmazott  Bognár Ákos, a Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal elnöke.


2010-ben alakult az ifjúsági kerekasztal. A szervezet az elmúlt három évben egyre szorosabb kapcsolatot ápolt az önkormányzattal- hangsúlyozta Balaicz Zoltán alpolgármester.


Az eseményen bejelentették azt is: létrehoztak egy facebook profilt. A szerdától elérhető oldalon az érdeklődők megtudhatják például, hogy a különböző tagszervezetek milyen programokat terveznek.  
S.Z./N.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: