keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Igazságos döntetlen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Igazságos döntetlen

2009 augusztus 17 - hétfő
ZTE FC II. – Tatabánya FC 1-1 (0-1) NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 300 néző. Jv.: Solymosi. Gólszerzők: Polareczki (64. p.), illetve: Megyesi (25. p.).

ZTE : Sipos – Bozsoki, Szalai, Miljatovics, Kocsis – Kovács G., Hock, Sluka, Petneházi (Sági 46. p,) – Rábold (Polareczki 46.), Wittman (Legoza 46. p.). Vezetőedző: Kereki Zoltán.

Negyedóra ismerkedés után előbb a vendégek előtt adódott nagy lehetőség, de kimaradt. A másik oldalon Rábold elől tisztázott a vendégek kapusa. Aztán váratlanul egy pontrúgást követően megszerezte a vezetést a vendégcsapat. A félidő hátralévő részében is a tatabányaiak játszottak veszélyesebben. Szünet után a cseréket követően gyorsabb lett a ZTE játéka, s egy szemfüles góllal egyenlített az egerszegi csapat. A mérkőzés hátralévő időszakában mindkét oldalon adódtak újabb lehetőségek, a hálók azonban érintetlenek maradtak.

Vélemények

Kereki Zoltán, a ZTE II. vezetőedzője: – Igazságos döntetlen született. Ha mindenki lecserélek, aki kérte, a végére elfogytunk volna.

Hock Péter, a ZTE játékosa: – A döntetlen megfelelt a játék képének. Az első félidőben még jól kontráztunk. Egyenlítésünk után őriztük a döntetlent.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: