keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Igazságos pontosztozkodás

Zalaegerszeg címer
Hírek

Igazságos pontosztozkodás

2005 április 13 - szerda
Fehérvár  –  Zalaegerszeg    1-1 (0-0)Székesfehérvár, 1500 néző. NB-I. labdarúgó-mérkőzés. Vezette: Hanacsek Attila. Asszisztensek: Horváth II. Gábor, Balog János.Sárga lap: Kocsárdi (16.), Kaj (66.)  Góllövő: Lattenstein (52.), Ljubojevics (57.) Fehérvár:  Tudor – Csizmadia, Fehér Zs., Kuttor, Vincze Z. -Lattenstein, Schwarcz, Tereánszki-Tóth, Bozics – Magasföldi, Györök.Vezetőedző: Csertői Aurél.Zalaegerszeg:  Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Kozmér, Balog -Kaj, Ljubojevics (Radu Sabo 59.), Józsi, Koplárovics – Sebők J., Andorka (Selei 83.).  Vezetőedző: Gellei Imre. 

Az első félidő nem a futballinyencek időszaka volt, a Zalaegerszeg nem kockáztatott, a játék színvonala pedig enyhén fogalmazva gyengébb volt a közepesnél. A második félidőre valamelyest feljavultak a csapatok, ekkor izgalom is adódott bőven. A gólhelyzetek közül – a vendégek előtt legalább annyi adódott, mint a hazaiak előtt – csupán egyet-egyet használtak ki a csapatok, úgyhogy a végén lehetett morfondírozni azon: kinek is jó ez a döntetlen? Amely egyébként a játék képe alapján igazságosnak is mondható.
Vélemények:
Gellei Imre, a ZTE vezetőedzője: – A tavasszal eddig jól szereplő Fehérvár otthonában értékes pontot szereztünk. Nyerhettünk is volna, ha nem hagyjuk ki helyzeteinket.
Kocsárdi Gergely, a ZTE csapatkapitánya : –  A mérkőzés előtt kiegyeztem volna a döntetlennel. Sajnos ismét bakiztunk hátul, lehetőségeink közül viszont csak egyet használtunk ki. Így győzelmet szalasztottunk el.
Darko Ljubojevics: – Az első félidőben egyenrangú ellenfelek voltak a pályán. Sajnos, gólomat követően megsérültem, és csak hallomásból tudom, hogy gólhelyzeteket hagytunk ki.
Koplárovics Béla: – A II. félidő elején kaptunk egy elkerülhető gólt, szerencsére gyorsan egyenlítettünk. A helyzeteink alapján győzelmi esélyeink is voltak, de sajnos ismét határozatlanok voltunk a kapuk előtt.

Tartalom megosztása: