keresés a weboldalon

Így volt igazságos

Zalaegerszeg címer
Hírek

Így volt igazságos

2010 augusztus 22 - vasárnap
Paks – ZTE 2-2 (2-1)
NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Paks, 1000 néző. Játékvezető: Oláh G., Asszisztensek: Viszokai, Butkai. Gólszerzők: Montvai (29.), Kiss T. (43.), ill. Kamber (13.), Prince (68.)
Sárga lap: Sifter (41.), ill. Kovács G. (40.), Rajcomar (47.), Bogunovics (54.).



Paks:
Csernyánszki – Miskolczi. Éger, Fiola, Csehi – Bartha, Sifter, Heffler T. (Vayer 65.), Sipeki (Böde 73.) – Kiss T., Montvai. Vezetőedző: Kis Károly.

ZTE: Vlaszák – Kovács G., Miljatovics, Bogunovics, Varga R. – Szalai T., Máté P., Kamber (Horváth A. 82.), Balázs Zs. (Illés 46.) – Magasföldi (Rajcomar 46.), Pavicsevics Vezetőedző:
Csank János.

A csoda bekövetkezett: Rajcomar gólt szerzett. Persze azért más is történt a mérkőzésen. További három gól is esett. Sajnos nem jó elosztásban. A végelszámolásnál egyenlőség alakult ki. Ami egyik csapatnak sem jó igazán. Nekünk ugyan csak a ZTE Pakson hagyott két pontja fáj, mert kellett volna ez a meccs.
Máté Péter sem bizonyult jó jósnak, azt eltalálta előzetesen, hogy rúgunk gólt, de sajnos kaptunk is. Védelmünk gólképessége kissé elgondolkoztathatja Csank mestert.

Vélemények:
Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője:
– Az első félidőben kicsit lanyhábban játszottunk, a másodikban viszont a mi akaratunk érvényesült. Az egyenlítés után a győzelmet is megszerezhettük volna.

Balázs Zsolt, a ZTE középpályása: – Gyorsan megszereztük a vezetést. A hazaiak egyenlítő góljuk után megszerezték a vezetést is, fölényben játszottak, legjobbkor egyenlítettünk. A hajrában Horváth András révén megszerezhettük volna a győzelmet.

Vlaszák Géza, a ZTE kapusa: – Igazságos eredmény született, egy jó iramú és színvonalú találkozón. A mezőnyjátékosok megdolgoztatták a kapusokat. A hajrában kis szerencsével nyerhettünk volna.

Magasföldi József, a ZTE támadója: – Az első félidőben – bár jó ideig vezettünk – inkább a Paks akarata érvényesült. Vezetésük után kellettek Vlaszák Géza bravúrjai. A hajrá a miénk volt, de a döntetlen azért igazságos.

Zala-Lap, B. I. – L. D. fotó: B. M.

Tartalom megosztása: