keresés a weboldalon

III. Szív Szerszámsziget Emléktorna (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

III. Szív Szerszámsziget Emléktorna (Videó)

2012 január 09 - hétfő
Idén január 6-án már harmadik alkalommal rendezték meg a Szív Kupa 24 órás teremlabdarúgó tornát. A sportesemény az idők folyamán kinőtte magát. Először még az Apáczai ÁMK, majd tavaly a Kölcsey Ferenc Gimnázium tornaterme adott otthont a rendezvénynek. Ám 2012-ben már két héttel a torna rajtja előtt teljes volt a létszám, így a 24 csapat a Városi Sportcsarnokban vetélkedett egymással.

A szervezők minden évben az elhunyt magyar sportolóknak állítanak emléket a rendezvénnyel. Idén a 2011-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt zalaegerszegi labdarúgó edző, Csányi Imre emlékének adóztak a csapatok.

A tornán 4 csoportban 1×15 percig küzdöttek egymással a gárdák, majd az egyenes kieséses szakaszban már 1×20 percig tartottak a mérkőzések. A kupa rendkívül kiélezett összecsapásokat hozott. Több meccs is csak büntetőrúgásokkal dőlt el.

A szervezőpáros Luki András és Udvarhelyi András is elégedett volt a torna színvonalával.

A III. Szív Szerszámsziget Emléktornát a zalalövői Ostrom Gumiszerviz csapata nyerte. A második helyen a zalaegerszegi Kistücsök gárdája, míg a harmadik pozícióban a szintén megyeszékhelyi Fair Play Team együttese végzett.

A torna különdíjasai:

Legjobb játékos: Friss Szabolcs (Ostrom Gumiszerviz, Zalalövő)

Legjobb kapus: Dóra András (Fair Play Team, Zalaegerszeg)

Gólkirály: ifj. Bita László (Kistücsök, Zalaegerszeg)

Legsportszerűbb csapat: Hangovers, Zalaegerszeg

Legszebb gól: Hermann Lajos (Ostrom Gumiszerviz, Zalalövő)

GyM/N.G.

Tartalom megosztása: