keresés a weboldalon

Iskolába hívogató (Diákújság pályázat)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Iskolába hívogató (Diákújság pályázat)

2012 május 11 - péntek
A gyermekeket beszélgetés, és játék várta szüleikkel együtt. Bemutatkoztak a leendő első tanító nénik, akik teával várták a kis óvódásokat. Természetesen volt játszóház is ahol a gyerekek kedvükre ugrálhattak, építhettek játszhattak. A nap végén apró ajándékokat kaptak, és egy meghívót az „Ovis szombat” rendezvényre.

A gyermekeket beszélgetés, és játék várta szüleikkel együtt. Bemutatkoztak a leendő első tanító nénik, akik teával várták a kis óvódásokat.  Természetesen volt játszóház is ahol a gyerekek kedvükre ugrálhattak, építhettek játszhattak. A nap végén apró ajándékokat kaptak, és egy meghívót az „Ovis szombat” rendezvényre.  

Ezen a napon betekintést nyerhettek a szülők és a gyerekek, hogy milyen szabadidős tevékenységek közül választhatnak a diákok. A rövid bemutató műsor folyamán láthatták: a hagyományőrző csoport és a színjátszók előadásait.

A műsor után a gyerekek ismét játszhattak, rajzolhattak, énekelhettek, feladatokat oldhattak meg, illetve a tornateremben felállított akadálypályát teljesíthették.

Megnézték leendő osztálytermüket ahol a tanító nénik bemutatták a tankönyveket és az iskolai felszereléseket, amely szeptembertől minden kis elsős táskájában kötelező lakó lesz.

Zelkó Réka 8.a
Öveges József ÁMK

Tartalom megosztása: