keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Ismét Deák konferencia

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ismét Deák konferencia

2005 február 26 - szombat
Második alkalommal rendezi meg Zalaegerszeg önkormányzata a Deák Ferenc Városépítő Program keretében a város fejlesztéséről, a jövőről szóló konferenciáját. Az eseményre március 4-én, pénteken kerül sor a Városi Hangverseny-és Kiállítóteremben.

A konferencián a nemzeti Fejlesztési Terv területfejlesztési vonatkozásairól, a középvárosok szerepéről és lehetőségeiről Baráth Etele, az Európai Uniós ügyek tárca nélküli minisztere tart előadást, majd a magyarországi vidékfejlesztés lehetőségeiről dr Cséfalvai Zoltán egyetemi tanár beszél majd. A területi tervezésről pedig dr. Lados Mihály igazgatóhelyettes (MTA) ad összefoglalót.

A zalaegerszegi önkormányzat részéről a Deák városépítő program eredményeiről Gyutai Csaba alpolgármester, a tervekről, a Deák program folytatásáról dr, Gyimesi Endre polgármester, mindezek gazdasági hátteréről pedig Rigó Csaba, a gazdasági bizottság elnöke beszél majd. Magánberuházás és városfejlesztés címmel Matyéka István vállalkozó tart előadást, míg dr. Burján Richárd a Városfejlesztő Rt cégvezetője az ipari parkok és munkahelyteremtés összefüggéseiről és lehetőségeiről, Tombi Lajos alpolgármester pedig az uniós projektek szerepéről a városfejlesztésben címmel szól majd a konferencián.

Tartalom megosztása: