keresés a weboldalon

Ismét elismerték a Belvárosi Szüret és az Egerszeg Fesztivál minőségét (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ismét elismerték a Belvárosi Szüret és az Egerszeg Fesztivál minőségét (Videó)

2014 november 21 - péntek
Ismét kiváló minősítést kapott az Egerszeg Fesztivál és a Belvárosi Szüret is elnyerte a minősített gasztrofesztivál címet. A Fesztiválregisztrációs és minősítő program idén 9 rendezvényt értékelt, az elismeréseket Budapesten vehették át a város és a Kvártélyház képviselői.

A magyar és a külföldi zenei élet elismert művészei szórakoztatják minden évben az Egerszeg Fesztivál látogatóit. A szerevezők egy héten keresztül változatos programokat és kulináris élményeket kínálnak. A rendezvény 2012-ben már megkapta a kiváló minősítést. A Fesztiválregisztrációs és minősítő program szakmai grémiuma ezúttal is kiválóra értékelte az fesztivált.  A szakmai zsűri döntését többféle szempont határozta meg. Az értékelés során figyelte többek között a programok tartalmát, üzenetét, látogatottságát és infrastrukturális hátterét is- emelte ki Tompagábor Kornél, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. igazgatója.

Az elismeréseket a fővárosi Akvárium Klubban, a Magyar Fesztivál Szövetség konferenciáján a fesztiváligazgató és Vadvári Tibor, Zalaegerszeg alpolgármestere vehette át.

Az Egerszeg Fesztivál évről évre népszerűbb. Nemcsak az ország különböző helyeiről, hanem még külföldről és érkeznek látogatók.

A fesztivál szervezői a következő évben is több rendezvénnyel várják majd a látogatókat.

DZsu/P.B.

Tartalom megosztása: