keresés a weboldalon

Járdafelújítás az Olajmunkás utcában

Zalaegerszeg címer
Hírek

Járdafelújítás az Olajmunkás utcában

2024 július 03 - szerda

Rendbe tette a járda egy részét az Olajmunkás utcában az önkormányzat. A károsodott, repedezett burkolatot az alépítménnyel együtt elbontották és kicserélték. Rendszeresen visszatérő probléma volt, hogy az esőzések során lezúduló csapadékvíz elöntötte a házakat, ám a szakemberek – a projekt keretében-, ezt a problémát is orvosolták.

 

Már biztonságos a közlekedés az Olajmunkás utca Hegyalja utca felőli szakaszán, ahol a város – saját költségvetéséből – csaknem 150 méter hosszan korszerűsítette a járdát. A munkálatok során az érintett zöldfelületeket is helyreállították.

A környező ingatlanok útkapcsolatait szintén felújították. A csapadékvízelvezetést mostantól kiemelt betonszegély és beépített víznyelők segítik. Galbavy Zoltán bejelentette: körzetében a fejlesztések sora ezzel nem ér véget.

A tervek szerint ezeket a beruházásokat az önkormányzat az arányos városfejlesztés jegyében saját költségvetéséből finanszírozza. Az önkormányzati képviselő szándéka, hogy az Olajmunkás utcai járdafelújítást jövőre folytassák.

N.J./E.K.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: