keresés a weboldalon

Játszóteret avattak

Zalaegerszeg címer
Hírek

Játszóteret avattak

2007 július 13 - péntek
Újabb játszótérrel gazdagodott a város: a Berzsenyi-Stadion úti tömbbelsőben lakossági kezdeményezésre állították fel az új játékszereket.Tombi Lajos alpolgármester elmondta, hogy a közel 4 millió forintos, EU-komform beruházás kivitelezője a LÉSZ Kft. volt, az eszközöket pedig egy pécsi játszótér építő cég szállította Zalaegerszegre.

Balaicz Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője a szülőket, s gyerekeket köszöntve örömét fejezte ki az iránt, hogy civil, vállalkozói és önkormányzati összefogással megvalósulhatott a biztonságos, uniós szabványoknak is megfelelő játszótér. Mindez része a város „Nemzedékek kézfogása” programjának, mely igyekszik minden korosztálynak segítséget nyújtani. A képviselő elmondta, hogy a körzetben a következő időszakban további felújítások is várhatók. Megújul a sportpálya, majd a Berzsenyi úti gyermek- és felnőtt orvosi rendelők.

A játszótér átadáson a lengőhinta, csúszdás torony, rugós mérleghinta mellé két hatalmas zsák labdát is kaptak ajándékba a környék gyermekei.Zala-Lap Kft.

Tartalom megosztása: