keresés a weboldalon

Jelesre vizsgáztak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jelesre vizsgáztak (Videó)

2016 június 24 - péntek
Kiválóra minősítették a megyeszékhelyi Tourinform irodát. Ezt az elismerést immár 11 éve folyamatosan elnyeri az intézmény. A megtisztelő cím mellett a Zalaegerszeg titkai című kiadvány – minőségi tartalma miatt – különdíjban részesült. A 36 oldalas füzet a Turizmus Trend Kft. versenyén településmarketing kategóriában bizonyult a legjobbnak.

Ez az az ismertető, melynek aktualizált változata tavaly jelent meg. Ennek alapján a Tourinform iroda már több éve szervez ingyenes belvárosi sétákat – mondta el Pereszteginé Szabó Júlia, a Zalaegerszegi Tourinform Iroda vezetője, majd hozzátette:


Az iroda munkatársai az önkormányzattal együttműködve a közel 50 éves Skanzenre is kiemelt figyelmet fordítanak. Július 15-étől Zalaegerszeg négy bevezető útjánál lesznek láthatók idegenforgalmi nevezetességet jelző táblák – tájékoztatott Balaicz Zoltán polgármester.


A Tourinform iroda a főszezonban, június 11-étől szeptember 4-éig hosszabbított nyitvatartással várja az érdeklődőket. A tájékoztatáson túl az itt dolgozók, igény szerint egy, vagy többnapos programcsomagokat állítanak össze.

V.D./P.B.

Tartalom megosztása: