keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Jó döntés volt…

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jó döntés volt…

2015 március 13 - péntek
A 2007. évi nyár teljes izgalomban telt számomra. Mivel Andráshidán az óvodában elkezdtem focizni, és meg is szerettem ezt a sportágat, ezért szüleim a Landorhegyi Sportiskolába írattak be.

Nagy izgalommal és talán félelemmel vártam a tanév kezdetét, mivel teljesen új környezetbe kerültem, illetve nem is ismertem egyik társamat sem.

Már az első héten nagyon megszerettem ezt az iskolát. A két legnagyszerűbb tanító nénit kaptam: Marika és Magdi nénit. Marika néni tanította a matematikát, a környezetismeretet és az éneket, Magdi néni pedig a magyart és a technikát.

Teltek a napok, az osztálytársaimmal egyre jobban megismertük egymást. Sok új barátot találtam. A Landorhegyi suliban számtalan sportolási lehetőség van. Én egy csomót ki is próbáltam, mivel a sporttagozatos osztályba jártam. Egy ilyen kis gyerek, mint én annak idején, szinte bejártam az „egész világot”. Rengeteg sportversenyen voltam, amiket különféle helyeken rendeztek meg.

A suli és a sport megtanított arra, hogyan legyek becsületes és kitartó.

A szüleim legjobb döntése volt az, hogy beírattak a Landorhegyi suliba. Én nagyon ajánlom minden kis ovisnak ezt a sulit, aki szeret sokat mozogni és sportolni.

Szabó Martin 8.a
Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola

Tartalom megosztása: