keresés a weboldalon

Jó kezdés után fájó vereség

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jó kezdés után fájó vereség

2009 február 01 - vasárnap
Vasas Csata-Zala Volán ZTE 73-71
(15-26, 22-13, 20-16, 16-16)NB I-es női kosárlabda-mérkőzés. Budapest, 200 néző.Jv.: Gaál, Fodor.Zala Volán ZTE: Rasheed (13/3), Szélesy (21/9), Varga Zs. (17/6), Pungor (6). Csere: Horváth Zs., Ambrus (4), Takács (2). Vezetőedző: Bencze Tamás.

A korábbról elhalasztott mérkőzésen még nem játszott az amerikai Abby Johnson, illetve Horváth Zsófia sem épült fel teljesen, így mindössze hét teljesen hadra fogható játékosra számíthatott Bencze Tamás vezetőedző. A mérkőzés jól kezdődött számunkra, a tervezett védekezés jól bejött, s támadásban is eredményesek voltak az egerszegi lányok.

A második negyed közepétől azonban némi játékvezetői segédlettel feljöttek a hazaiak, igaz ekkor már a vendégek védekezése nem volt olyan hatékony, s a támadásokba is sok hiba csúszott. A nagy szünet után a fővárosiaknál két játékos is kitűnően dobott, míg az egerszegieknél a ponterős Varga Zs. kipontozódott.
A hazaiak az utolsó játékrészben már 5 ponttal is vezettek, a vendégek a rutinos Szélesy vezérletével mindent megpróbáltak, hogy fordítsanak, de nem sikerült.

ÉRTÉKELÉS:
Gáll Tamás edző: – Nagyon fontos mérkőzésen, nagyon szoros küzdelemben maradtunk alul. Vereségünkhöz hozzájárult, hogy a második félidőben nagyon gyengén dobtuk a büntetőket, amíg mi hatot hibáztunk, addig ellenfelünk csak egyet.

Tartalom megosztása: