keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Jobb volt az ellenfél

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jobb volt az ellenfél

2010 május 27 - csütörtök
DVSC – ZTE 3-2 (2-1)

Labdarúgó Magyar Kupa döntő. Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 4500 néző.Játékvezető: Vad. Asszisztensek: Ring, Varga .Gólszerzők: Coulibaly (24. és 64.), Yannick (30.), ill. Pavicevic (41.), Rudnevs (70.). Sárga lap: Komlósi (12.), Laczkó (32.), Rezes (71.) ill., Máté (64.), Horváth (71.).

DVSC: Verpecz – Bernáth, Komlósi, Mijadinoski, Laczkó – Czvitkovics (Kiss Z.), Szélesi, Bódi (Varga, 91.), Szakály – Yannick (Rezes, 43.), Coulibaly. Vezetőedző: Herczeg András.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi (Rajcomar, 77.), Miljatovics, Bogunovics, Máté – Sluka (Balázs, 61.), Illés, Kamber, Horváth A., – Pavicsevics, Rudnevs. Vezetőedző: Csank János.

Volt egy lehetőségünk, hogy Magyar Kupát nyerjünk. Sokan véltük úgy, hogy ennek van reális esélye. A Debrecennek pedig ott állt a triplázás kapujában, hogy a bajnokság és a Ligakupa mellett begyűjtse a harmadik aranyat, kupagyőzelmet is. Ők éltek a lehetőséggel, nem mi.

Belülről biztosan másképpen látták a játékosok, de a pálya széléről úgy tűnt, hogy hiányzik belőlük a tűz. A hit, hogy van keresnivalójuk, egy meglehetősen tartalékos ellenféllel szemben.

Debrecen nagyobb város, csapatának több a pénze, rutinja, ez kijött az összecsapáson. Kár.

A Loki megérdemelten nyert.

Vélemények:

Nagy Ferenc, a ZTE FC elnöke: – A vártnál jóval gyengébben játszottunk. Ennek ellenére a mérkőzés hajrájában akár nyerhettünk is volna. Gratulálok a Debrecennek.

Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: – Jobb volt az ellenfél. Megérdemelten nyerte meg a Magyar Kupát, mivel ránk kényszerítette akaratát.

Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: – Az első félidőben sok hibával játszottunk, hátul és a mezőnyben is. A másodikban már több lehetőségünk akadt. Mindent megpróbáltunk, de nem sikerült fordítanunk. Csalódottak vagyunk, mert kupát akartunk nyerni.

(Zala-Lap, B. I. – L. D.)

Tartalom megosztása: