keresés a weboldalon

Jótékonykodnak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonykodnak (Videó)

2018 július 12 - csütörtök
Idén is lesz Jótékonysági főzőverseny az AquaCityben. A 17. alkalommal életre hívott eseményt augusztus 12-én, vasárnap tartják. A felajánlásokat a gyalogos- és kerékpáros turizmus fejlesztésére fordítják.

Tavaly 64 csapat tevékenykedett a csúszdapark területén. A jelentkezők száma évről évre több. A szervezők abban bíznak, hogy most is sokan érkeznek a jótékony programra.

Balaicz Zoltán polgármester elmondta még: A Horhosok útja után a közeljövőben több fejlesztést is megvalósítanának. A bevételből a csácsbozsoki és botfai városrész összekötésén túl Söjtör, Babosdöbréte és Szenterzsébethegy túraútvonalait is korszerűsítenék. Ez a cégek felajánlásaiból, a főzőcsapatok által készített ételekből, valamint a belépőjegyekből gyűlik össze.

Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője hozzátette: a rendezvényen színpadi- és gyermekprogramok mellett sportolási lehetőségeket kínálnak a strandra látogatóknak. A főzőcsapatok jelentkezését pedig július 20-ig várják a zalaegerszeg@zalaegerszeg.hu email címen.

Gy.A./F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: