keresés a weboldalon

Jótékonykodni hívnak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonykodni hívnak (Videó)

2017 augusztus 11 - péntek
Tizenhatodik alkalommal rendeznek jótékonysági napot az AquaCityben. A segíteni szándékozókat holnap délelőtt 10 órától várják a fürdőbe. A programok mellett idén 64 főzőcsapat kínálja majd finomságait a vendégeknek.

A város egyik legnagyobb közösségi programja az a jótékonysági nap, amelynek évről-évre a fürdőkomplexum ad otthont. A bevétellel idén a Zala Megyei Szent Rafael Kórházat, valamint a Zala Különleges Mentőket támogatja az önkormányzat. Ez utóbbi képzésekre fordítja majd az összeget. A kórház a fizioterápiás osztály medencéjét újítja fel az adomány segítségével – mondta el korábban a rendezvényról tartott sajtótájékoztatón dr. Halász Gabriella, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház főigazgatója.

Tavaly 57 csapat főzött, és a rendezvényre 43 ezren váltottak jegyet. Az akkor összegyűlt több, mint 9 millió forintból a Gasparich úti idősek otthonának liftjét újították fel. Idén még az előzőeknél is kedvezőbb áron vásárolhatók belépők – tudtuk meg Gecse Péter alpolgármestertől.

A rendezvényen sport-, és táncbemutatók mellett színpadra lépnek a Kvártélyház művészei, hat órától pedig a Many Ways együttes ad koncertet. További részletek a zalaegerszeg.hu oldalon találhatók.

Sz.É./F.M.

Tartalom megosztása: