keresés a weboldalon

Jótékonykodtak az egyetemisták (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonykodtak az egyetemisták (Videó)

2018 május 09 - szerda
Átadták a Zalaegerszegi Egyetemi Napok jótékonysági programjának bevételét. A fiatalok ezúttal 150 ezer forinttal támogatták a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Onkológiai Osztályát segítő Akarattal és Hittel Alapítványt.

Harmadik alkalommal szerveztek futást az egyetemi napokon. Az 500 forintos nevezési díjakból befolyt összeget a szervezők ezúttal is felajánlották. A részletekről Bogár Adrienn, a Zalaegerszegi Egyetemisták Egyesületének elnöke tájékoztatott.

Az elmúlt években jó kapcsolat alakult ki az Egyetemisták Egyesülete, valamint az Akarattal és Hittel Alapítvány között. Dr. Máhr Károly kuratóriumi elnök úgy véli: példaértékű, hogy a hallgatók ilyen fontosnak tartják egy egészségügyi szervezet munkáját. A most kapott adománynak már meg van a helye.

A kezdeményezés fő üzenete, hogy a zalaegerszegi fiatalok elkötelezettek a jó célok érdekében – hangsúlyozta az átadón résztvevő Balaicz Zoltán. A polgármester szerint, ez a program is jól illeszkedik a város jótékonysági rendezvényeinek sorába.

V.D./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: