keresés a weboldalon

Jótékonykodtak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonykodtak (Videó)

2017 szeptember 07 - csütörtök
Átadták a jótékonysági lecsónap bevételét. Az augusztus hatodikai időjárás ugyan nem kedvezett a programnak, ennek ellenére a Landorhegyi városrész rendezvényén közel 200 ezer forint gyűlt össze. Az összeget idén a Mandulavirág Fogyatékkal Élők Református Gondozóháza kapta.

Zalaegerszeg a segítségnyújtás, a jótékonyság és az összefogás városa, ezért minden programnak van pozitív üzenete – hangsúlyozta az átadón Balaicz Zoltán. A polgármester kiemelte: a kis közösségek megkülönböztetett figyelmet érdemelnek.

Makovecz Tamás, a városrész önkormányzati képviselője az intézményekkel fenntartott jó kapcsolatról beszélt. Mint mondta: a Mandulavirággal hosszú évek óta tart az együttműködés.

A kedvezményezettek örömmel fogadták a felajánlást – jelezte Czebeiné Nemes Bernadett, a Mandulavirág Fogyatékkal Élők Református Gondozóházának intézményvezetője.

A lecsónap csupán az egyik jótékonysági akciója a Keresztury VMK-nak. Amennyiben lehetőségeik engedik, mindig szívesen támogatják a különböző csoportokat – mondta Flaisz Gergő, a Keresztury Dezső VMK igazgatója.

Flaisz Gergő hozzátette: bíznak abban, hogy jövőre megújult környezetben szervezhetnek majd hasonló programokat.

Sz.É./P.V.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: