keresés a weboldalon

Jótékonysági családi nap az AquaCityben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági családi nap az AquaCityben

2024 augusztus 15 - csütörtök

Ismét megrendezik a jótékonysági napot az AquaCityben. Az adománnyal idén a nehéz körülmények között élőket támogatják majd. A szervezők augusztus 17-én színes családi programokkal, a főzőcsapatok pedig finomságokkal várják az érdeklődőket.

A rendezvény bevételét a Magyar Vöröskereszt Zala Vármegyei Szervezet fenntartásában működő Családok Átmeneti Otthonának belső felújítására kívánják fordítani. Az intézményben negyvenen élnek, 14 felnőtt és 26 gyermek. A kezdeményezéssel most számukra szeretnének jobb életkörülményeket biztosítani.

Az elmúlt évekhez hasonlóan rekordszámú vendégre számítanak. A jótékony célra szánt összeg – csakúgy, mint a korábbi években -, a cégek felajánlásából, a főzőcsapatok által összegyűjtött adományból, valamint a belépőjegyek árából adódik össze.

A Vízicsúszda- és Élményparkban a megszokott kézműves foglalkozások, íjászat és kutyabemutatók mellett a hétvégén az eseményt színpadi produkciók is színesítik. A műsorban judo és kung-fu bemutató, az Albatrosz táncegyüttes fellépése és a Móka Palota zenés buborékkalandja is helyet kapott.

K.A./G.Zs.

További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: