keresés a weboldalon

Jótékonysági foci (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági foci (Videó)

2012 május 17 - csütörtök
Nyíregyháza és Debrecen után május 16-án, szerdán Zalaegerszegre is ellátogatott a magyar DJ-válogatott. A közismert hazai lemezlovasok ezúttal nemcsak a megszokott szerepkörükben- a zenepult mögött-, hanem a futball-pályán is a közönség elé léptek.

A Városi Sportcentrumban 2×12 perces körmérkőzések során összesen 4 csapat mérte össze tudását. A DJ-k mellett a ZTE FC labdarúgói, a Zalakerámia ZTE KK kosarasai és a BGF GK HÖK hallgatói is pályára léptek. A szervezők a hideg, szeles idő ellenére is elégedettek voltak a rendezvénnyel.

Bánhegyi Roland szervező:

A DJ válogatottban többek között olyan közismert lemezlovasok játszottak mint DJ Junior, Spigiboy, DJ Fat, Candyman vagy éppen Bárány Attila. A csapat egyik lelke Várkonyi Attila (Dj Dominique) viszont az utolsó pillanatban lemondta a részvételt. Helyére az egykori válogatott labdarúgót Bodnár Lászlót „szerződtette” gyorsan a zenészek gárdája. El is kellett a segítség a lemezlovasoknak, mivel az első mérkőzésen mindjárt a ZTE FC focistáival csaptak össze.

Bárány Attila:

A DJ-k végül 1-0-s vereséget szenvedtek a ZTE FC csapatától, ahol érdekes módon a kaput ezúttal Polareczki Roland védte, míg a hálóőr Safet Jahic a csatársorban rohamozott. Az egerszegi labdarúgók lemezlovasok után a ZTE kosarasait, és a BGF együttesét is legyőzték, így megnyerték a jótékonysági tornát. A második helyen a DJ-válogatott végzett, míg a 3-4 pozíciót megosztva szerezte meg a Zalakerámia ZTE és a BGF HÖK gárdája.

A focimeccsek után este a Studio Music Clubban folytatódott a rendezvény, ahol a 16 DJ egymást felváltva fejenként fél-fél órán át szórakoztatta a közönséget. A belépőjegyekből befolyt összeget pedig a Zala Megyei Kórház Gyermekosztályának a javára ajánlották fel.

GyM/N.G.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: