keresés a weboldalon

Jótékonysági focikupát rendeztek a Bogáncs Állatmenhely támogatására (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági focikupát rendeztek a Bogáncs Állatmenhely támogatására (Videó)

2014 augusztus 26 - kedd
Jótékonyságból fociztak a hétvégén. Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség által meghirdetett kispályás tornán összesen 16 csapat vett részt a megyéből. A nevezési díjakból és a büféből befolyt összeget a Bogáncs Állatmenhelynek ajánlották fel.

A Bogáncs Állatmenhelyen november 30-ig folynak azok a felújítási munkálatok, amelyekkel bővítik az állatotthont. Ezért fogadták szívesen a fiatalok felajánlását, hiszen a menhely elsősorban adományokból tartja fenn magát, mondta el Németh Krisztina elnökhelyettes.

Zalaegerszegen az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség már második alkalommal rendezett ilyen jótékonysági focitornát. Az anyagi támogatás mellett a figyelemfelhívás a céljuk, mondta Herold Barnabás elnök. A tavaly decemberi Mikulás Kupa bevételét a Zalaegerszegi Csecsemő- és Gyermekotthon lakóinak ajánlották fel.

A városban több olyan ifjúsági szervezet is működik, amely értékszemléletével és segítő szándékával a többi településnek is példát mutat, emelte ki Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg alpolgármestere a megnyitón.

A tornán a tinédzserektől az apukáig minden korosztály képviseltette magát, összefogva egy jó ügyért.

K. K./P. B.

Tartalom megosztása: