keresés a weboldalon

Jótékonysági gála- A Korszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány javára gyűjtöttek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági gála- A Korszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány javára gyűjtöttek (Videó)

2011 november 14 - hétfő
Ákos, Koltai Róbert, Bodrogi Gyula és ez csak pár név azok közül a művészek közül, akik vasárnap este felléptek a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány javára tartott jótékonysági gálán. A jegyekből és támogatásokból 1,7 millió forint gyűlt össze.

Ezen az estén minden dal, mese és produkció a gyerekekért szólt. Besenczi Árpád a színház igazgatója másodszor szervezett jótékonysági gálát a megyeszékhelyi teátrumban.

A gálán olyan előadók is részt vettek, mint Ákos, aki 4 gyerek apukájaként azonnal elfogadta a felkérést.
A gyakorló apukák közé tartozik Kaszás Géza is, aki korábban társulati tagja volt a teátrumnak. Ezúttal egy mesével készült.

Helyi együttesek is csatlakoztak a jótékonysági felhíváshoz, a George Smoog formációval a IV. Belvárosi Szűrten találkozhatott a közönség először.

A színház művészei is kötelességüknek érezték, hogy az alapítvány mellé álljanak. A társulat tagjai között ugyanis többen érintettek a kérdésben.

A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány a jótékonysági gálán befolyt összeget többek között egy új inkubátorra, speciális lélegeztető készülékre és rehabilitációs eszközökre fordítja.

DZsu/B.P.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: