keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Jótékonysági Gálaest a koraszülöttekért (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági Gálaest a koraszülöttekért (Videó)

2011 november 08 - kedd
A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány javára tart Jótékonysági Gálaestet a Hevesi Sándor Színház. A teátrum két órás műsorán szórakoztató, vidám, elgondolkodtató műsorokkal várják a közönséget. A jegyek bevételét teljes egészében az alapítvány kapja.

Közel 2 éve működik a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány. A koraszülöttmentés az orvoslás egyik legműszerigényesebb területe, ezért korszerű ellátás csak alapítványi támogatással biztosítható. A zalaegerszegi alapítvány eddig egy több mint 10 millió forint értékű sokktalanító és gyermekintenzív részleget alakított ki emellett egy modern lélegeztető gép és a szülőszobában egy közel 3 millió forint értékű újraélesztő asztal segíti az orvosok életmentő munkáját. A Jótékonysági Gálaest bevételét is új műszerek beszerzésére fogják fordítani -tudtuk meg Gárdos Lászlótól, a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány kuratóriumi tagjától, a gyermekosztály osztályvezető főorvosától.

A Hevesi Sándor Színházban már hagyománnyá váltak a jótékonysági gálák. Tavaly a szent Család Óvoda megsegítésre gyűjtöttek, idén a koraszülött és beteg gyerekeket segítik. A társult több tagja is érintett a problémában. Besenczi Árpád, a Hevesi Sándor Színház igazgatója elmondta örömmel állnak az ügy mellé.

Az jótékonysági gálaesten olyan ismert sztárok lépnek fel, mint Ákos, Bodrogi Gyula, Csuja Imre és természetesen a Hevesi Sándor Színház művészei valamint olyan helyi együttes mint a George Smoog.

Számlaszám: 11749008-20181978-00000000

DZsu/T.S.

Tartalom megosztása: