keresés a weboldalon

Jótékonysági lecsónap (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági lecsónap (Videó)

2016 augusztus 08 - hétfő
Első alkalommal tartottak jótékonysági lecsónapot a Landorhegyen. A rendezvény teljes bevételét a településrészen működő Csecsemő- és Gyermekotthonnak ajánlották fel.

Többek között hip-hop műsor várta a lecsónap látogatóit, de akadt olyan is, aki retro tornával mozgatta meg a közönséget.

A rendezvényen részt vett Balaicz Zoltán polgármester is, aki örömmel fogadta a jótékonysági akciót. Mint Makovecz Tamás önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a szervezők arra törekedtek, hogy minden korosztály megtálalja a számára érdekes elfoglaltságot.

A lecsófőzésben 9 csapat vett részt. A Gála Társastánc Klub szívügyének tekintette a részvételt. Többféle ételt is kínáltak: natúr, tejfölös és tarhonyás lecsó közül választhattak látogatók – tájékoztatott Albert Zsuzsi, a Gála Társastánc Klub vezetőségi tagja.

A jótékonysági nap bevételét a Landorhegyi Csecsemő és Gyerekotthonnak ajánlották fel a szervezők – mondta Flaisz Gergő, a Keresztury Dezső VMK igazgatója.

Míg a felnőttek főztek, a gyerekek különböző fából készült játékokkal játszhattak, miközben az ügyesebbek kézműveskedtek.

DZsu/I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: