keresés a weboldalon

Jótékonysági lecsónap (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági lecsónap (Videó)

2016 augusztus 25 - csütörtök
Kerti bútorokat és kerti játékokat vásárolnak abból az összegből a Zalaegerszegi Gyermekotthon vezetői, melyet az intézmény lakói kaptak az első jótékonysági lecsónap bevételeként. Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ idén első alkalommal, hagyományteremtő céllal hívta életre a rendezvényt, amely rendkívül népszerűnek bizonyult.

 

200 ezer forint gyűlt össze a Keresztury VMK és a településrészi önkormányzat által idén nyáron először megrendezett jótékonysági lecsónapon, ezzel az összeggel a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat landorhegyi gyermekotthonát támogatták. Az intézmény természetesen örömmel fogadta a felajánlást, mondta el Magyari Attila, a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat igazgatója.

Az ünnepélyes adományátadáson Makovecz Tamás a rendező településrész képviselője elmondta: fontosak azok a rendezvények, ahol a közösség tagjai találkozhatnak és jó cél érdekében fognak össze.

Zalaegerszegen az elmúlt hetekben több jótékonysági rendezvény is zajlott. Balaicz Zoltán polgármester szerint ez is mutatja, hogy a zalai megyeszékhely igazán élhető város.

Fotó: Seres Péter

T-SZ.É./P.B.

Tartalom megosztása: