keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Jótékonysági nap az Aquacityben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági nap az Aquacityben

2010 augusztus 12 - csütörtök
Augusztus 14-én kerül sor a már hagyományos jótékonysági napra a zalaegerszegi aquaparkban. Az immár kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvény bevételét közösségi célokra ajánlják fel a szervezők és a támogatók. A részletekről dr. Gyimesi Endre polgármester, Pál Petra az AquaCity marketingvezetője és Kovácsné Ujj Andrea, az idei támogatott intézmény, a Szent Család Óvoda vezetője számolt be.

Mint a város polgármestere fogalmazott, az idei évben az időjárásra való tekintettel a megszokottnál két héttel korábban szervezik meg a családi jótékonysági napot, melynek bevételét a Köztársaság útján működő Szent Család Óvodának juttatják tornaterem és játszószoba építésére, és eszközvásárlásra.

Közel harminc csapat jelentkezett a hagyományos főzőversenyre, köztük cégek, vállalkozások, civil szervezetek, intézmények és a helyi pártok közül is megmutatják néhányan a főzőtudományukat. A jellegzetes zalai ételek mellett meglepetések is várják az érdeklődőket.

Dr. Gyimesi Endre hangsúlyozta: a jótékonysági nap bevétele három forrásból tevődik össze: a főzésből befolyt összegből, a belépőjegyek árából (a zalaegerszegiek szombaton 900 forintos jeggyel léphetnek be) és a vállalkozások támogatásából. Eddig már 18 egerszegi cég ajánlott fel különböző összegeket.
A nap folyamán (délelőtt 10-től este 9-ig) számos kulturális rendezvény is várja a strandvendégeket, így a különböző ételek mellett számos program közül is válogathatnak a családok.

Tartalom megosztása: