keresés a weboldalon

Jótékonysági nap az AquaCityben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági nap az AquaCityben (Videó)

2017 augusztus 14 - hétfő
Tizenhatodik alkalommal rendeztek jótékonysági napot szombaton, az AquaCityben. A város egyik legnagyobb közösségi programján több mint 64 főzőcsapat kínálta finomságait. Köztük a Zalaegerszegi Televízió és Rádió, akik a szórakoztatás mellett görögsalátát szervíroztak.

A Zala Különleges Mentők csapata volt az akció egyik kedvezményezettje. Ők másodszor vesznek részt ezen a programon, ezúttal hot-dogot és gombás csirkét készítettek.

– A befolyt összegből képzéseken szeretnénk részt venni – árulta el Horváth Péter, a Zala Különleges Mentők vezetője.

Harmadik alkalommal főztek a gyermekvédelmi jószolgálat munkatársai. Eddig mindig melegételt kínáltak. A menüt Erdélyi Dorisz, a Zala Megyei TEGYESZ szakmai vezetője ismertette.

A Zala-Depo stílszerűen kukában szállította a főtt kukorciát.. Ennél a sátornál hideg kézműves sört ihattak a szomjas vendégek. Balaicz Zoltán polgármester szerint példátlan ez a szolidaritás.

A cégek támogatásából, a főzés és a jegyárak bevételéből összesen öt és fél millió forint gyűlt össze. A mentők képzése mellett a megyei kórház fizioterápiás osztályának medencéje újulhat meg ebből az összegből.

M.E./I.G.

Fotó: Mészáros Renátó

Tartalom megosztása: