keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Jótékonysági nap az AquaCityben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági nap az AquaCityben

2011 július 28 - csütörtök
Gördeszkapálya kialakítására gyűjt idén Zalaegerszeg önkormányzata és az AquaCity a hagyományos jótékonysági napon. Augusztus 13-án várnak mindenkit az élmény- és csúszdaparkba. A programok között idén is szerepel jótékonysági főzőverseny, emellett több helyi művészeti csoport mutatkozik be a közönségnek.

– Régóta szeretnének a fiatalok a városban egy gördeszkapályát. Mi pedig szeretnénk kedvezni nekik, és megteremteni a feltételeket a kulturált időtöltéshez, sportoláshoz. Elindítunk most egy gyűjtést, amelyhez kérjük a lakosság segítségét – mondta Gyutai Csaba, Zalaegerszeg polgármestere. – Mindenkit várunk szeretettel augusztus 13-án az AquaCitybe. Kedvezményesen 1000 forintos belépővel lehet bejutni az élményparkba, ahol a fürdés mellett számos szórakozási lehetőség áll rendelkezésre ezen a szombaton. Idén is megtartjuk hagyományos jótékonysági főzőversenyünket, melyre várjuk a jelentkezőket. De szükség lesz a vendégekre is, akik elfogyasztják majd a finom ételeket. A nap teljes bevételét a gördeszkapálya kialakítására fordítjuk.

Gyutai Csabától megtudtuk, több olyan városban is tájékozódtak, ahol működik már gördeszkapálya. Kaposvárott mindössze 3 millió forintos ráfordítással készült el a deszkások birodalma. Zalaegerszegen a munkacsarnok és a plaza közötti területen valósulna meg a gördeszkapálya.

F.M.

Tartalom megosztása: