keresés a weboldalon

Jótékonysági nap (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági nap (Videó)

2021 augusztus 16 - hétfő
Több mint 11 millió forintgyűlt össze a hétvégi jótékonysági főzőversenyen, melyen 65 csapat vett részt. A rekordbevételt a Zala Megyei Szent Rafael kórház számára ajánlották fel.

A támogató cégek előzetes felajánlásaiból több mint 3 millió 800 ezer forint támogatás érkezett. Ezt a főzőcsapatok csaknem 2,8 millióval toldották meg, ami kiegészült a belépőjegyekből származó négy és fél millió forinttal.

Balaicz Zoltán polgármester, Zalaegerszeg:

Vigh László országgyűlési képviselő:

A kórház – amely a programon hat csapattal képviseltette magát – az adakozásból összegyűlt pénzt a betegek kényelmére fordítja. Terveik szerint televíziókat vásárolnak rajta. Azon túl, hogy az egészségügyisek ily módon is segíthetik betegeiket, ez a kezdeményezés jó alkalom volt még a kikapcsolódásra.

Dr. Gasztonyi Beáta főigazgató Zala Megyei Szent Rafael Kórház:

A Rendért Zalai Közbiztonsági és Polgárőr Egyesület minden évben részt vesz ezen az eseményen. Sándor Dénes elnök elmondta, hogy korábban nagy sikert aratott a vadpörköltjük. Az, akkor 100 ezer forintért kelt el. Hasonló eredményt remélve álltak a sütők mögé szombaton is.

Sándor Dénes elnök, Rendért Zalai Közbiztonsági és Polgárőr Egyesület:

A Zalaegerszegi Televízió csapata csilisbabot és lecsót készített, míg az Egerszeg Rádió műsorvezetői a helyszínről reggeltől estig élő műsorral szórakoztatták a hallgatókat.

N.J./B.P.

Fotó: Sere Péter

Tartalom megosztása: