keresés a weboldalon

Jótékonysági nap (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági nap (Videó)

2016 július 08 - péntek
Idén is lesz jótékonysági nap az AquaCity-ben. A bevételt ezúttal a Gasparich úti Idősek Otthonának ajánlják fel. Az augusztus 14-ei program részleteiről sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak.

A tavalyi jótékonysági napon minden korábbi rekord megdőlt. Mintegy 6000 fürdőző, valamint félszáz főzőcsapat közel 12 millió forintot gyűjtött össze. A szervezők ezúttal is ilyen sikerre számítanak. A részletekről Balaicz Zoltán polgármester tájékoztatott.

A Zalaegerszegi Gondozási Központ Gasparich úti intézményében a lift nyújtja az egyik legnagyobb segítséget. Kihasználtsága miatt gyakran meghibásodik, így halaszthatatlanná vált felújítása. A beruházáshoz mintegy 12 millió forintos forrás szükséges – mondta el Radics Andrea, a Zalaegerszegi Gondozási Központ intézményvezetője, majd hozzátette:


A jótékonysági napon a Zalaegerszegi Televízió és Rádió csapata is képviselteti magát. A gyűjtést a belépőjegyek és a főzőversenyből befolyt összeg mellett, a helyi vállalkozások felajánlásai segítik.

V.D./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: