keresés a weboldalon

Jubiláltak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jubiláltak (Videó)

2022 október 11 - kedd
Alapításának hatvanéves jubileumát ünnepelte a Mikes óvoda, ahonnan az elmúlt évtizedek alatt 1900 kisgyermeket indítottak iskolába. Jelenleg négy – vegyes életkorú csoportban – száz óvodást nevelnek.

Az ünneplőbe öltözött kicsik verssel köszöntötték a vendégeket, a nagycsoportosok pedig látványos koreográfiát mutattak be. A programok és a születésnap szervezésében a szülői munkaközösség tagjai is segítettek. 

Nyiri Renáta, vezető, szülői munkaközösség:

Az intézmény 2014-ben elnyerte a Zöld óvoda címet. Ez azt jelzi, hogy a gyermekeket eredményesen nevelik a környezettudatos életmódra.      

Kovács Józsefné, óvodavezető, Mikes Kelemen utcai tagóvoda:

Az ovisok számára korszerű és családias körülményeket biztosítanak, az intézményt folyamatosan fejlesztik. Ennek megfelelően 1972-ben új szárnnyal bővítették, 2017-ben pedig teljesen felújították az épületet. 

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Bali Zoltán, alpolgármester, Zalaegerszeg:

A városvezető kitüntető oklevéllel ismerte el a nevelők áldozatos, kiváló munkáját, az eszközfejlesztést pedig 200 ezer forinttal támogatta. Az alpolgármester születésnapi tortát ajándékozott a közösségnek, amit a gyermekek ebéd után fogyasztottak el.

K.I./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: