keresés a weboldalon

Jubiláltak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jubiláltak (Videó)

2022 október 05 - szerda
Az idősek hónapjában ünnepelte fennállásának harmincéves jubileumát a landorhegyi gondozóház. A korszerűen felszerelt, 21. századi elvárásoknak megfelelő intézményben 38 ember számára nyújtanak magas színvonalú, jó minőségű ellátást. Egy társadalomról az ad hű képet, hogy milyen odafigyeléssel támogatja a szépkorúakat – hangzott el a születésnap alkalmából szervezett programon.

A csácsbozsoki nyugdíjas klub ajándékműsorral érkezett. A rendezvényen Regényi Béla is részt vett. Több mint fél éve lakója a háznak, ahol igazi közösségre talált. 

Regényi Béla:

Pálfiné Vass Györgyi, intézményvezető, Idősek Gondozó Háza:

Az ápolásra szoruló idősek és betegekért végzett önzetlen, áldozatos munkát a város polgármestere díszoklevéllel ismerte el. Mint fogalmazott, az évfordulónak üzenete van.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Az egykori bölcsödében 1992 óta működik a gondozóház. A kezdeti, 24-es létszám az ezredfordulóra 42-re bővült. 2017-2018-ban már negyedmilliárd forintot fordítottak a teljes külső és belső, valamint az energetikai korszerűsítésre. A tetőre napelemeket szereltek, a szobákat új bútorokkal rendezték be, a fekvőbetegek ellátását pedig elektromosan vezérelhető kórházi ágyak segítik.

K.I./F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: