keresés a weboldalon

Jubiláltak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jubiláltak (Videó)

2017 április 10 - hétfő
Kettős jubileumi ünnepséget tartottak a Liszt Iskolában. Az intézmény fennállásának 45. és a zenei tagozat indításának 60. évfordulójára emlékeztek egykori és jelenlegi diákok, valamint a meghívott vendégek.

A zsúfolásig megtelt tornateremben Balaicz Zoltán is köszöntötte a résztvevőket. A polgármester elmondta: az önkormányzat már nem fenntartója az iskolának, ennek ellenére 150 millió forintos felújítással szeretnék támogatni az itt folyó színvonalas munkát. Emellett a közösségekhez tartozás fontosságára hívta fel a figyelmet.

Winklerné Fehér Lívia az elődök munkáját köszönte meg. Az itt dolgozók mindig szem előtt tartják Szentgyörgyi Albert mottóját, miszerint ahogy ma tanítanak, olyan lesz a holnap. Az igazgató büszke arra, hogy ennyi év után is visszatérnek egykori diákjaik az iskolába. A kor kihívásainak eleget téve az ének-zene mellett modern- és néptánc, valamint az informatika képzésre helyezik a hangsúlyt. Ezen az esten természetesen a zenéé volt a főszerep.

A több mint két órás programon vendégelőadók is szerepeltek. Az est végén lehetőség volt a kötetlen beszélgetésre, s a régi idők felidézésre.

 M.E./K.M.

Tartalom megosztása: