keresés a weboldalon

Jubiláltak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jubiláltak (Videó)

2016 november 15 - kedd
Jubilál a Nefelejcs Nyugdíjas Klub. A szervezet idén ünnepli fennállásának 35. évfordulóját, melynek alkalmából ünnepséget tartottak. Ezen felidézték az elmúlt évtizedek legemlékezetesebb pillanatait.

A születésnapos nyugdíjas klub 1981-ben néhány landorhegyi lakos kezdeményezésére alakult. Jelenleg több mint 100 taggal működik – mondta el Bangó Józsefné, a Nefelejcs Nyugdíjas Klub vezetője.

Szerepléseiket és érdemeiket oklevelek is bizonyítják. A rendezvényeken való részvétel mellett rendszeresen szerveznek kirándulásokat és közös programokat, melyeken Pukánszky Ferencné Éva is rendszeresen részt vesz.

Az eseményen résztvevő Balaicz Zoltán polgármester kitüntető oklevéllel ismerte el a klub közösségépítés terén végzett példaértékű munkáját.

A Nefelejcs Nyugdíjas Klub jó kapcsolatot ápol a város többi idős szervezetével. Ezért a rendezvényre meghívást kapott többek között a kertvárosi, a ságodi, az andráshidai és a csácsbozsoki klub. A szervezők egy meglepetés produkcióval is készültek az ünneplő közösségnek, mely megalapozta az estig tartó mulatságot.

V.D./P.V.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: