keresés a weboldalon

Jubileum (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jubileum (Videó)

2016 november 29 - kedd
Fennállásának 30. évfordulóját ünnepelte ma a Kertvárosi Nyugdíjas Klub. A jubileum alkalmából nagyszabású rendezvényt tartottak az Apáczai Művelődési Központban, melyen felelevenítették az elmúlt évek emlékezetes pillanatait.

Dala Hajnalka, a Művelődési Központ vezetője köszöntőjében emlékeztetett: a nyugdíjas klub 1986-tól működik. A mára már közel 90 tagú szervezet tevékenységével nemcsak a saját, hanem az intézmény jó hírnevét is öregbíti. Az eseményen részt vett Kiss Sándorné is, aki egyik alapító tagja volt a csapatnak.

Az eseményen Balaicz Zoltán polgármester beszédében hangsúlyozta: a nyugdíjasoktól – minden alkalommal- rengeteg figyelmet, gondoskodást és szeretetet kap. Éppen ezért nagyon fontos megbecsülni őket.

– Olyan ez a klub, mint egy összetartó, nagy család – fogalmazott Szatmári Bálintné, a Kertvárosi Nyugdíjas Klub elnöke.

A rendezvényen színpadra lépett a nyugdíjas klub dalköre. Ők ezúttal egy zalai népdalcsokrot adtak elő. Ezt követően az Eötvös iskola tanulói színesítették a műsort.

N.D./P.V.B.

Tartalom megosztása: