keresés a weboldalon

Jubileum (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jubileum (Videó)

2019 május 30 - csütörtök
Ünnepelt az Űrhajós úti székhelyóvoda. Az idén 50 éves intézmény jubileumi visszaemlékezésén a városvezetés, a társintézmények, valamint a szülők képviselői is jelen voltak.

Az óvodások egy kedves műsorral köszöntötték a megjelenteket. Ahogy korábban a szülők, most a nevelők előtt is bemutatták, hogy miket tanultak az elmúlt hetekben. Békefiné Bertók Andrea beszédében úgy fogalmazott: kihívásokkal és örömökkel teli évtizedeken vannak túl. Az óvodavezető azt mondta: a gyermekekkel együtt egy erős közösséget alkotnak.

Az ünnepségen elhangzott: az óvodára jellemző az összefogás, az alázat, valamint az elfogadás. Balaicz Zoltán szerint ezt a szellemiséget őrzik 5 évtizede. A polgármester rámutatott: a 60-as években – amikor az óvoda épült – nagy fejlődésen ment keresztül a városrész. Több olyan intézmény létesült, ami máig gyermekneveléssel, illetve oktatással foglalkozik.

Az Űrhajósban jelenleg közel 150 kisgyermek tölti mindennapjait. Őket több, mint 20-an segítik. Programjaikkal igyekeznek tartalmas és hasznos időtöltést kínálni. Májusban például anyák- és apák napját tartottak, gyereknapot szerveztek és az iskolába indulókat is elbúcsúztatták.

Gy.A./F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: