keresés a weboldalon

Jubileum (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jubileum (Videó)

2018 november 27 - kedd
30 éves a Zalaegerszegi Gondozási Központ. Az ünnepi megemlékezést díjátadó és kulturális műsor színesítette. A jubileum alkalmából állófogadást is tartottak a város Dísztermében.

A Kosztolányi téri tagóvoda növendékei zenés-táncos produkcióval köszöntötték a három évtizede működő intézmény munkatársait. Balaicz Zoltán polgármester beszédében rámutatott: 1981 óta Magyarországon, így Zalaegerszegen is öregszik a társadalom, ami fokozott gondoskodást igényel.

Az idősgondozás mellett már pszichiátriai-, demens- illetve szenvedélybeteg ellátást is biztosítanak nappali, valamint szakosított elhelyezési formában. Radics Andrea intézményvezető a Zalaegerszegen tapasztalható elhivatottságot hangsúlyozta.

Némethné Zsiga Terézia több, mint 40 éve dolgozik a szociális szférában. A nyugdíjas otthonházban éjszakásnővérként kezdett. 1996-tól pedig csoportvezető.

Az ünnepségen köszöntötték az intézmény szakembereit. Mint elhangzott: ők a mindennapok kihívásai és nehézségei mellett is odaadással űzik hivatásukat.

Gy.A./K.M.

Fotó: FOTOZALAEGERSZEG

Tartalom megosztása: