keresés a weboldalon

Jubileum (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jubileum (Videó)

2018 június 25 - hétfő
50 éves a Zalaegerszegi Gazdasági Ellátó Szervezet. A jubileum alkalmából ünnepséget rendeztek a város dísztermében pénteken. Ezen jelen voltak az intézmény egykori és jelenlegi dolgozói, valamint vezetői.

A Kis utcai óvodások csoportja köszöntötte a fél évszázados szervezetet, ami 1968. január 1-től először az egészségügyi és szociális szféra pénzügyi, gazdasági, illetve munkaügyi feladatait látta el. A ZeGesz jelenleg több, mint 40 főt foglalkoztat és szerteágazó tevékenységet folytat – tájékoztatott Gehér Mariann, a Zalaegerszegi Gazdasági Ellátó Szervezet igazgatója.

A Gazdasági Ellátó Szervezet színvonalas működését annak köszönheti, hogy a dolgozók mindig hivatásként tekintettek munkájukra – mondta beszédében Balaicz Zoltán. A polgármester az 50 éves szakmai együttműködést kitüntető oklevéllel jutalmazta. Emellett a társaság múltjáról és átalakulásáról is megemlékezett.

Balaicz Zoltán szerint a gazdasági önállóság megalapozott. Mint hangsúlyozta, a hozzáértés – melyről évről-évre tanúbizonyságot tesznek – vitathatatlan. Elismerésként köszöntötte a volt intézményvezetőket, Varga Mihálynét és Konrád Lászlót illetve említést tett Koráth Lászlónéról is, aki egészségi állapota miatt nem tudott részt venni az eseményen.

Gy.A./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: