keresés a weboldalon

Jubileumi díjátadó (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jubileumi díjátadó (Videó)

2015 november 23 - hétfő
10 éves a Zalai Prima Díj. Idén is a megye művészei, sportolói, valamint a tudomány, a kultúra, az építészet és a média területén kiváló teljesítményt nyújtók vehették át az elismerést. A jubileumi rendezvénynek a Hevesi Sándor Színház adott otthont.

A Hevesi Sándor Színház egykori és jelenlegi művészei szórakoztatták a Príma díj átadó közönségét. Itt Foki Veronika nem csak fellépőként vett részt, hanem különdíjat vehetett át. A Vállalkozók Országos Szövetségének zalai vezetői 10 kategóriában tüntették ki a megye legkiválóbb személyiségeit. Emellett elismerték az év legjobban teljesítő vállalkozóit is – tudtuk meg Douha Ferenctől, a VOSZ Zala megye elnökétől.

Különdíjat kapott a kiváló sportteljesítményéről ismert Szűcs Valdó. A fiatal atléta Zalaszám ZAC színeiben sportol, tanulmányait azonban ettől az évtől Angliában folytatja.

A VOSZ Zala megyei kuratóriumának tagjai 3, egy-egy millió forintos díjjal jutalmazták a legprímábbakat. Közöttük a Gála Társastánc Egyesületet. A díjat Kuzma Péter, az egyesület elnöke vette át.

Az 1 millió forint mellé a Prima díj szimbólumát, a versenyló, Kincsem szobrát is megkapták a legkiválóbbak. Alotti Nasri, a Zala Megyei Kórház szívsebészeti osztályának főorvosa nem csak ezt az elismerést, hanem a közönség-díjat is hazavihette.

Az est zárásaként Illényi Katica Liszt Ferenc-díjas hegedűmész adott koncertet, aki nem csak hegedűjátékával, hanem hangjával is lenyűgözte a közönséget.

DZsu/P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: