keresés a weboldalon

Június közepén kezdődik a KvártélyházNyár

Zalaegerszeg címer
Hírek

Június közepén kezdődik a KvártélyházNyár

2024 május 27 - hétfő

Megkezdődik a kortárs művészeti fesztivál előadásaival a 18. KvártélyházNyár rendezvénysorozat. A társulat a Hair című musical bemutatójával is készül a szezonra. A részletes programot sajtótájékoztatón ismertették.

Az elmúlt csaknem két évtized sikere igazolja, hogy a Kvártélyház udvara ideális helyszínt ad a nyár esti színházi előadásoknak. Az elmúlt esztendőben a nézőszám rekordot döntött.

Bakos-Kiss Gábor június 25-én önálló esttel érkezik a zalai vármegyeszékhelyre. A fesztivált Bősze Ádám zenetörténész előadásával, majd Mucsi Zoltán estjével folytatják. Június végén a Kárpátaljai Magyar Drámai Színház produkcióját tűzik műsorra.

A tizennyolcadik évadot június 21-én a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban a Meseautó című zenés előadással nyitják. A Kvártélyház udvarán az ÁJLÁVJÚ-val lépnek július 4-én színpadra. A Hair című musical zalaegerszegi bemutatója augusztus 2-án lesz. A zenés darabot a Kvártélyház Szabadtéri Színház és a Soproni Petőfi Színház állítja színpadra a Színház- és Filmművészeti Egyetem közreműködésével. A koreográfiát Kósa-Kemes Laura és Kósa Ruben készíti.

A nyári szezont a Zalai Táncegyüttes és Kósart Kalotaszeg Zrt. című produkcióval zárják augusztus 21-én.

K.I./Sz.G.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: