keresés a weboldalon

Júniusban ismét EgerszegFeszt

Zalaegerszeg címer
Hírek

Júniusban ismét EgerszegFeszt

2024 május 23 - csütörtök

Megrendezik idén is az EgerszegFeszt-et. Június 14. és 16. között három napon át színpadi produkciókkal, koncertekkel, illetve gyermekprogramokkal várják a közönséget. A részletekről a városházán tájékoztatták az újságírókat.

A szervezők régi időket idéző, nagyszabású, sok érdeklődőt vonzó rendezvénysorozattal készülnek, ugyanis ehhez most minden adott.

Minden korosztály talál kedvére való programot; kéklámpás bemutatókat és baleseti szimulációt tartanak. Lesz fúvószenekarok találkozója a Dísz téren. A gyermekek bábszínházi előadásokon vehetnek részt, s kipróbálhatják a játékudvar élményelemeit is. A belvárosban többek között Hrutka Róbert és a Magyarucca, illetve a Magna Cum Laude ad koncertet.

A hagyományok szerint a rendezvényt a Zalai Táncegyüttes műsorával nyitják június 14-én. A táncosok másnap a Harmadikszínpad programját szervezik.

Az Európa téren kiépített Civil Udvarban – az egyesületek és alapítványok standjainál – interaktív játékokkal, meglepetésekkel és ajándékokkal fogadják a családokat.

K.I./G.Zs.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: