keresés a weboldalon

Jutalmat kaptak a legjobb diákok (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jutalmat kaptak a legjobb diákok (Videó)

2012 május 03 - csütörtök
A polgáravató után további programok várták a fiatalokat. Az országos és megyei versenyeken kiváló eredménnyel szereplő diákok ünnepélyes jutalomátadáson vehettek részt a város Dísztermében.

Idén is jól szerepeltek a város diákjai az országos tanulmányi versenyeken. Legtöbben a Csány László szakközépiskolából vehettek át munkájukért könyvjutalmat. Az iskola tanulói közül Dóra Péter országos első helyezést ért el közgazdasági ismeretekből. De a sportban is élen jártak az iskola tanulói. Diákolimpián való eredményeikért nyolcan vehette át elismerését.

Szintén kiváló eredményekkel büszkélkedhetnek a Zrínyi Miklós Gimnázium és a Kölcsey Gimnázium tanulói is. Vörös Zétény Mozgóképkultúra és médiaismeret OKTV első helyezettje. Zétény elméleti tudása mellett gyakorlati tapasztalatokkal is büszkélkedhet.

A város szakképző és szakiskolás tanulói közül is több diák sikerrel vett részt a Szakma Kiváló Tanulója illetve Szakmai Érettségi Tárgyak Versenyén és tehetségkutató megmérettetéseken is.

Balaicz Zoltán alpolgármester elmondta minden országos versenyeken minden évben kiválóan szerepelnek a zalaegerszegi fiatalok.

Az OKTV versenyeseken jól szereplő diákok 80 plusz pontot kapnak így az egyetemekre, főiskolákra való bejutásuk biztosított.

DZsU/T.S.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: