keresés a weboldalon

Jutalmazták őket (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jutalmazták őket (Videó)

2018 május 03 - csütörtök
A polgáravatás a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben folytatódott, ahol a tanulmányi és sportversenyeken eredményesen szereplő diákokat jutalmazták. Zalaegerszeg vezetése évek óta így köszöni meg a legjobbak munkáját.

Az ünnepség elején Juhász Előd diákpolgármester köszöntötte a résztvevőket. Ezt követően Balaicz Zoltán, a város első embere látta el jó tanácsokkal a ballagásra készülőket. Ő arra buzdított minden fiatalt, hogy legyenek céljaik, s ne féljenek az előttük álló feladatoktól. A díjazottak – Góczán Szebasztián és Vincze Virág – úgy gondolják, erőt ad számukra a feléjük irányuló tisztelet.

A Zalaegerszegi Tankerületi Központ és a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum – az oktatási intézmények bevonásával – közösen állították össze a legkiválóbbak névsorát. A tanárok szerint a vetélkedőkön szerzett tapasztalat sokat segít a továbbtanulásban és a munkahelykeresésben – mondta Böröcz Csaba, a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum szakmai főigazgató-helyettese.

A tanulók elismerő oklevelet és könyvet vehettek át. Idén az eddigieknél jóval többen, 135-en részesültek a város elismerésében.

M.E./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: